sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Pieni ihminen taivaankappaleiden ohjauksessa?


Tunnetko joskus, ettet aina ymmärrä, mitä ympärilläsi tapahtuu, vaikka oletkin ihan täysillä pattereilla varustettu? Entä ns. enneunet? Astrologia? Sattumat? Uskotko niihin? Vai onko se kohtalo tai jokin muu, joka määrittää elämäsi kulun?

Astrologia on ollut minulle aina mystiikkaa. En tajua mitään eri taivaankappaleiden asennoista ja niiden merkityksestä. Planeettojen asentojen vaikutuksesta meihin maan olentoihin en ole ollut koskaan varma. Sen sijaan horoskooppeja olen huvittuneena lukenut ja niiden kustannuksella vitsaillut. Uniakaan ja niiden merkitystä en ole myös aikaisemmin sen suuremmin miettinyt. Niitähän tulee ja menee. Mutta tällä hetkellä en voi väittää, etteikö ajatukseni näiden mahdollisesta osallisuudesta elämäämme ja tapahtumiin ole muuttunut. En ole hurahtanut astrologiaan, enkä liiemmin uniin, mutta mietteliääksi pistää joskus pienenkin ihmisen. Mietipäs seuraavaa!

Viisi vuotta sitten keväällä näin merkittävän unen. Oli kevät, aurinko paistoi, mutta lumisade ei loppunut koskaan. Naureskelin kavereilleni, että taitaa tulla pitkä kevät, kun unessakin lunta satoi ja satoi. Kyllä kesä sieltä tuli, mutta omat asiani alkoivat mennä pakkasen puolelle. Lumisadetta siis riitti. Meni reilu vuosi ja sain mm. lähteä työpaikastani. Potutuksen keskellä hain negatiiviseen ilmapiiriin hullun hauskaa ja tilasin Internetin ihmeellisestä maailmasta löytämältäni ranskalaiselta astrologilta ennusteen. Hän kertoi minua kohtaavan negatiivisen vaiheen alkaneen jo hieman ennen tuota lumisadeunta ja kestävän tiettyyn päivään asti. Ja tämä päivähän sattui samalle viikolle kuin minun viimeinen työpäivä siinä työpaikassa. AMAZING! Miten joku jossain muualla tietämättä minun asioista yhtään mitään kertoo näin!

Entäs unet? Mitä ne kertovat? Olin erään henkilön kanssa autoajelulla merenrantaa kulkevalla serpentiinitiellä. Eräässä mutkassa ajoin joistain ihmeellisestä syystä mereen ja jouduimme veden varaan. Minä pääsin autosta pois, mutta vierustoverini ei. Pääsin itse autotielle takaisin ja huusin paniikissa apua pelastamaan vierustoveriani veden alla olevasta autosta. Pelastamaan tullut henkilö kysyi, että oliko tuo tuolla tiellä kävelevä henkilö vierustoverisi. Ja olihan se! Jes, kaikki hyvin. Muutaman kuukauden kuluttua unesta tämä vieressä istunut henkilö sai sairaskohtauksen. On toipunut, päässyt siis tielle takaisin.

Vuosi sitten keväällä näin jälleen unen, jossa kävelin juuri kävelemään oppineen pienen lapsen kanssa pientä rauhallisesti soljuvaa puroa alavirtaan. Arvaa, olinko jo ostanut itselleni unikirjan selvittääkseni unien merkityksiä! Unikirjan mukaan pieni lapsi tarkoittaa uutta alullaan olevaa elämää. Pieni puro tarkoittaa rauhallista muutosta. Alavirta tarkoittaa puolestaan helpompaa kulkua. Muutamaa kuukautta myöhemmin jouduin hermostumaan itseäni piinaavaan työpaikkaan. Oli oikeastaan pakko lähteä kohti uutta suuntaa, kohti uutta elämää. Tähän asti suunta on ollut vain positiivista, puron alavirtaa.

Viime viikolla näin puolestaan unen, jossa aurinko paistoi ja lunta oli muutama sentti maassa. Kolasin itselleni neliön kokoisen alueen puhtaaksi ja menin paistattelemaan päivää siihen. Mitä se tarkoittaakaan? Jaa-a, tulevaisuus näyttää. Antaa virran kulkea. Voi olla, että selitys löytyy… joskus.

Tätä tarinaa en kerro siksi, että haluaisin esitellä elämääni tai että olen jokin eräänlainen unennäkijä, astrologin vakioasiakas. Kerron sen siksi, että elämme päivästä toiseen ja kolmanteen tajuamatta, miettimättä elämämme merkitystä, paikkaa, aikaa ja syitä eri tapahtumiin. Osittain hyvä niin! En haluaisi itsekään tietää kaikkea. Olemme kuitenkin universaaleja olentoja. Ehkä meidän tarinamme täällä on kuin onkin kirjoitettu taivaankappaleisiin. Kappaleiden huonot asennot voivat merkitä ikäviä asioita ja suotuisat taas helpompaa elämää. Miten mielenkiintoista! Pitäisikö meidän kaikkien opiskella sen verran astrologiaa, että voisimme hyödyntää hyviä jaksoja? Taitaisi elämä mennä vielä enemmän oman navan tuijotteluksi. Entä miten toimia huonoilla jaksoilla? Pakoon juoksukaan ei nähtävästi auttaisi. Ikävä sattuma ja kohtalo ottaisi kenties kuitenkin otteen. Mutta miten helpottavalta toisaalta tuntuikaan, kun astrologin mukaan vaikeuteni kuulemma juontavat juurensa monen vuosisadan taakse (totta vai ei, siinäpä uskonkysymys!). J Itse en välttämättä ole aiheuttanutkaan kaikkea kokemaani kärsimystä, vaan se nyt siirtyi kaukaa ajasta ja sattui minun kohdalle. SHIT HAPPENS! Toisaalta näyttää siltä, että kaikilla tapahtumilla, niin huonoilla ja hyvillä, on kuitenkin jokin tarkoitus, joka selviää ennemmin tai myöhemmin. Joten DON’T WORRY, BE HAPPY! Älä siis murehdi liikaa.

Astrologi muistuttaa olemassaolollaan aina silloin tällöin. Kevään aikana olen saanut tietää, kuinka eri taivaankappaleet alkavat olla minulle suotuisassa asennossa, että esim. jokin pitkäaikainen haaveeni voisi toteutua. No niin on toteutunutkin. Sain keväällä kolme opiskelupaikkaa! Yksi niistä on valittu ja 8 vuoden takainen haave toteutuu.

Toissapäivänä saamani viestin mukaan seuraavat kolme kuukautta tulevat olemaan minulle erittäin suotuisia kaikilla elämäni osa-alueilla. Huh! Kyllä nyt hullua jännittää, kun pääsin jo edellisessä unessa paistattelemaan päivää neliönkokoisella alueella. Uskallanko enää nukkua? J


Todella mielenkiintoista! Tuntosarvet töröllä jalat maassa eteenpäin. ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti